نوشته شده توسط : سحر دولتی

چگونه اکستنشن مژه دوام بیشتری داشته باشد

با وجود چرخه طبیعی زندگی مژه ها که نمی توانید به طور فعال بر آن تأثیر بگذارید، راه های مختلفی برای افزایش طول مدت و ماندگاری اکستنشن مژه وجود دارد. زیرا اگر با دقت و توجه با مژه های زیبایی خود رفتار کنید، می توانید از مژه های بلند تا 4 تا 6 هفته لذت ببرید و هم چنین برای ترمیم به مژه کار خود مراجعه کرده و با پرداخت هزینه های دوره ای به ترمیم مژه ها اقدام نمایید. در ضمن، در اینجا می توانید تمام جزئیات مربوط به نحوه پرکردن مژه ها را بیابید .

اما همچنین انتخاب نوع مژه (مواد مژه) و تعداد مژه مصنوعی نیز می تواند روی مدت زمان ماندگاری مژه مصنوعی تاثیر بگذارد. برای مثال، اگر مژه‌های مصنوعی زیاد می‌زنید (مژه‌های حجیم یا درام ، مژه‌های خودتان وزن بیشتری را تحمل می‌کنند، به همین دلیل است که اکستنشن ممکن است پس از مدت کوتاه‌تری از حد معمول بیفتد. بهترین نوع مژه هایی که توصیه می شود، مژه های صاف و روشن هستند تا مژه های مصنوعی ماندگاری طولانی داشته باشند.

 

5 نکته مهم مراقبتی

بلافاصله پس از درمان از تماس با آب

خودداری کنید . مهم است که از تماس با آب به خصوص در 48 ساعت اول خودداری کنید، در غیر این صورت چسب مژه نمی تواند به درستی سفت شود. حتما وقت بگذارید.

از مالش مکرر چشم خودداری کنید

ما اغلب ناخودآگاه چشمان خود را می مالیم و در نتیجه اکستنشن ها را تحت فشار قرار می دهیم و در بدترین حالت حتی مژه ها را از بین می بریم.

از استفاده از محصولات آرایشی با پایه روغن خودداری کنید

توجه، بسیاری از ریمل ها حاوی روغن نیز هستند. بنابراین ما یک ریمل مخصوص مخصوص اکستنشن مژه را توصیه می کنیم. به هر حال، این ریمل از مژه ها نیز مراقبت بیشتری می کند.

مژه ها را مرتب

مسواک بزنید با مسواک زدن منظم مژه ها (حداقل یک بار در روز)، مژه ها همیشه تمیز از هم جدا می مانند و گره نمی زنند. این به ویژه برای پر کردن مژه مفید است.

تمیز کردن منظم تمیز کردن منظم

ذرات کثیفی را که در غیر این صورت شما را وسوسه می کند تا چشمان خود را بیشتر مالش دهید، از بین می برد.

 

دلایلی که چرا اکستنشن مژه با وجود مراقبت زیاد دوام نمی آورد

اگر اکستنشن مژه زیبا و جدید – یا ضخیم شدن آن پس از مدت کوتاهی شکست بخورد، ناامیدی بزرگ است. دلایل متعددی برای این امر وجود دارد که علاوه بر مراقبت نادرست ، می تواند عامل ریزش زودهنگام مژه ها باشد.

علاوه بر دلایل کلاسیک مانند تماس با آب در 48 ساعت اول پس از کاشت مژه، خوابیدن روی چشم یا مالش مکرر چشم و کندن مژه یا استفاده از ریمل نامناسب، دلایل دیگری نیز می تواند وجود داشته باشد که منجر به کوتاهی قفسه شود. زندگی .

پوست چرب : حتی اگر از هیچ محصول زیبایی روغنی یا چرب دور چشم خود استفاده نکرده اید، همیشه بستگی به میزان چربی تولید پوست شما دارد. ممکن است استفاده از کرم صورت و آرایشی که با پوست چرب مقابله می کند منطقی باشد.

چشم اشک آلود : اگر در حین درمان چشمان شما ریزش داشت، ممکن است چسب مژه نتوانسته به طور مطلوب به مژه های شما بچسبد، به همین دلیل است که مژه ها پس از چند روز دوباره می ریزند.

پلک های بی قرار : یکی دیگر از دلایل نگه داشتن اکستنشن برای مدت کوتاه می تواند بی قراری پلک در طول درمان باشد. به دلیل انقباض جزئی پلک بالا، چسب تا دو ثانیه نمی تواند سفت شود و در نتیجه بعدا نمی تواند مژه را کاملا نگه دارد.

اختلال هورمونی : مصرف قرص های هورمونی ، مانند قرص، یا داروهایی مانند آنتی بیوتیک ها نیز می تواند باعث ریزش مو شود، یعنی مژه نیز. اختلالات هورمونی، به عنوان مثال به دلیل بیماری تیروئید یا لوزالمعده (اگر سوالی دارید یا مطمئن نیستید همیشه با پزشک خود مشورت کنید) همچنین می تواند منجر به پاک شدن زودرس آرایش دائمی چشم شما شود.

سرم مژه : اگر به موازات اکستنشن مژه از سرم مژه برای مژه‌های بلند نیز استفاده می‌کنید (که در واقع دیگر لازم نیست)، این می‌تواند تاثیر منفی بر چسبندگی مژه‌های مصنوعی و مژه‌های خودتان داشته باشد.سرم مژه مناسب برای اکستنشن مژه:

 

دوام پایین به دلیل بیماری

بیماری ها همچنین می توانند عامل ریزش مو یا ریزش مژه باشند و ماندگاری اکستنشن مژه شما را کاهش دهند. علاوه بر بیماری های تیروئید یا اختلالات هورمونی (کلیه ها، تخمدان ها، لوزالمعده)، دیابت ، سوءتغذیه (استفراغ، رژیم غذایی، اسهال) یا کمبود آهن نیز می تواند از دلایل ریزش زودهنگام مژه های شما باشد. اینها تنها برخی از شایع ترین بیماری ها هستند. اما تغییرات فیزیکی مانند بارداری یا یائسگی نیز روی رشد مو تاثیر می گذارد.

 

ماندگاری پایین به دلیل مصرف دارو

برخی از داروها هستند که می توانند بر مدت زمان اکستنشن مژه تأثیر بگذارند یا باعث ریزش سریعتر مژه ها شوند.

 

داروهای زیر می توانند تأثیر منفی داشته باشند:

داروهای هورمونی

قرص ضد بارداری

درمان آکنه (مصرف بیش از حد باعث ریزش مو می شود)

تمام وسایلی که رشد مو را تقویت می کنند (مانند قرص های ویتامین، روی، بیوتین، آهن)

داروهای فشار خون بالا مانند متوپرولول (بتابلوکرها) و مهارکننده های ACE

(باعث مرگ زودرس سلول های مو می شود)

ایبوپروفن (موها را نازک می کند و ممکن است تا 8 ماه پس از قطع بماند)

 

آیا می توان مژه ها را زودتر برداشت؟

آیا دیگر اکستنشن مژه را دوست ندارید یا فقط می خواهید دوباره مژه های طبیعی داشته باشید؟ سپس می توانید هر زمان که خواستید مژه ها را بردارید بهتر است برای برداشتن اکستنشن مژه با یک آرایشگر مژه که به آن اعتماد دارید قرار ملاقات بگذارید. برداشتن مژه ها کاملا بدون درد است و تنها حدود 10 دقیقه طول می کشد.

 

اکستنشن مژه چیست؟

امروزه داشتن موها و ابروها و مژه های پرپشت آرزوی بسیاری از مردم شده است.با پیشرفت علم و تکنولوژی روشهای زیادی برای جبران کم پشتی موها و ابروها و مژه ها ارائه شده است.کاشت مو ,کاشت ابرو و کاشت مژه یکی از بهترین روشها می باشد.برای پرپشت کردن مژه ها روش دیگری بنام اکستنشن مژه وجود دارد که نسبت به کاشت مژه ،راحت تر و در دسترس تر می باشد.در این مقاله قصد داریم که شما را با اکستنشن مژه آشنا کنیم.

اکستنشن مژه یکی از راهکارهایی است که امروزه مورد استقبال برخی از خانم‌ها قرار گرفته‌ تا مشکل کم پشت بودن مژه‌های خود را حل کنند و مژه‌هایی بلند و حالت‌دار داشته باشند. مژه‌های ضخیم و پرپشت از چیز‌هایی است که تقریبا همه مایل به داشتن آن هستند، اما گاهی به صورت ژنتیکی و یا بر اثر عوامل محیطی فرد از مژه‌های کم پشتی برخوردار می‌شود و برای رفع آن به روش‌های مختلفی دست می‌زند. اگرچه درمان‌های خانگی مختلفی برای تقویت مژه و پرپشت شدن آن‌ها وجود دارد، اما همانطور که می‌دانید این شیوه‌ها زمان بر هستند. در مقابل می‌توان از روشی که اصطلاحا به آن اکستنشن مژه می‌گویند استفاده کرد. در این روش سریع به نتیجه مطلوب خود می‌رسید، اما باید قبل از اقدام برای این کار در ارتباط با آن آشنایی کامل داشته باشید.در این روش اکستنشن‌ها تک تک به مژه‌های طبیعی چسبانده می‌شود تا ضخامت، طول و رنگ مژه‌ها را بهبود بخشد. این اکستنشن‌ها از مواد مصنوعی همچون موی سمور، ابریشم و یا حتی موی انسان ساخته می‌شوند.



:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سحر دولتی

کرم مو روغنی چیست؟

کرم موهای روغنی جزو محصولات بسیار قوی محسوب می شوند که کار ترمیم و احیای موها را به بهترین شکل ممکن انجام می دهند. همان طور که از نام این محصولات نیز بر می آید، در فرمولاسیون این کرم ها روغن های مغذی نظیر روغن آووکادو، روغن آرگان و روغن های مفید استفاده شده که برای موهای آسیب دیده بسیار موثر هستند.

اگر موهایتان در اثر دکلره و مواد شیمیایی رنگ به شدت خشک و آسیب دیده، انواع روغنی این محصولات می توانند برای درمان موهایتان به شما کمک کنند. آن وقت است که متوجه می‌شوید حقیقتا کرم مو چه کاربردی دارد و نتیجه استفاده از آن را به صورت واقعی خواهید دید.

 

نحوه استفاده از کرم مو روغنی چگونه است؟

در پاسخ این سوال که نحوه استفاده از کرم مو روغنی چگونه است، بهتر است بدانید که برای استفاده از کرم موهای روغنی، بایستی یک ساعت قبل از حمام تمامی ساقه های مو را به این کرم آغشته کنید، بعد از گذشت این زمان موها را با شامپو شسته و بعد از حمام در حالی که رطوبت روی موهاست مجددا کرم مو روغنی را به ساقه های مو بزنید.

این کار را می توانید تا سه بار در طول شبانه روز انجام دهید، تنها بایستی توجه داشته باشید که تا زمانی که موها تمیز هستند از کرم مو استفاده کنید چرا که چربی طبیعی مو ممکن است باعث از بین بردن تاثیر کرم مو شود.

 

کرم مو آبرسان چیست؟

کرم موهای آبرسان محصولاتی با خاصیت آبرسانی هستند که برای موهای نازک و خشک مناسب هستند. در ساختار این محصولات عصاره های آبرسان به کار رفته است. این کرم ها می توانند با آبرسانی به عمق تارهای مو، آن را مرطوب کنند و از خشکی خارج کنند. این کرم ها هم بعد از حمام مورد استفاده قرار می گیرند.

 

نحوه استفاده از کرم مو آبرسان چگونه است؟

از کرم های مو آبرسان بعد از حمام و زمانی که موها کاملا شسته و تمیز شده اند می توانید استفاده کنید. بعد از حمام و زمانی که موها اندکی رطوبت دارند کرم مو آبرسان را به ساقه های مو زده و اجازه دهید موها با جریان هوا خشک شوند.

از کرم های مو آبرسان هم می توانید تا سه مرتبه در طول شبانه روز استفاده کنید. بعد از گذشت دو هفته از زمان استفاده از کرم های مو می توانید نتیجه بهبودی موهایتان را به وضوح مشاهده کنید.

 

ایویم، برند معتبر کرم مو

معتبر و شناخته شده بودن برند انتخابی شما نیز پس از انتخاب نوع ماسک مویی که می‌خواهید استفاده کنید، اهمیت بسیاری دارد. برای مثال از میان برندهای ایرانی‌ای که در حال حاضر محصولات مراقبتی آن‌ها پر طرفدار است، کرم موهای ایویم بسیار میان مصرف کنندگان محبوب شده‌اند و شما می‌توانید به عنوان یک گزینه خرید عالی و مقرون به صرفه از آن‌ها استفاده کنید.

 

ماسک مو چیست؟

در اثر استفاده از مواد شوینده نامناسب، رنگ های شیمیایی و مواد دکلره و شرایط محیطی، موها دچار خشکی و شکنندگی می شوند. ماسک مو محصولی است که برای رفع خشکی و زبری موها و تقویت موها در حمام و زمانی که موها خیس هستند مورد استفاده قرار می گیرد.

ماسک های مو می توانند در زمان کوتاهی نرمی و لطافت را به موهای شما بازگردانند و خشکی و زبری موهایتان را برطرف کنند. در صورتی که به موهایتان رسیدگی نکنید، در اثر خشکی بیش از حد، موها دچار موخوره شده و دو شاخه می شوند؛ علاوه بر این خشکی بیش از حد باعث ایجاد گره در مو می شود که شما را حین شانه زدن به دردسر می اندازد.

 

برندهای معتبر ماسک مو

بایستی توجه داشته باشید که ماسک مو خود را از برندهای معتبر و شناخته شده تهیه کنید، برای مثال ماسک‌های مو متعلق به برندهای حرفه ای ایتالیایی و آلمانی نظیر برند سیلکی و شون انتخاب های خوبی در این زمینه هستند.

 

تفاوت کرم مو و ماسک مو در چیست؟

طبیعتا اولین تفاوت کرم مو ماسک مو در این باشد که ماسک‌های مو طراحی شده‌اند تا در حمام و زمانی که مو خیس است مورد استفاده قرار گیرند و نیاز به شستشو و آبکشی دارند اما این در حالیست که انواع کرم های مو نیازی به آبکشی ندارند. بنابراین اگر امکان شستشو موهای خود را ندارید؛ کرم های مو گزینه های بهتری برای شما هستند.

دیگر فرق کرم مو با ماسک مو در این است که ماسک های مو به دلیل فرمولاسیون ویژه‌ی خود، در زمان بسیار کوتاهی شما را به نتیجه دلخواهتان می رسانند، بنابراین اگر به دنبال راه حلی فوری هستید، ماسک مو بهترین گزینه است که می‌توانید آن را از انواع فروشگاه لوازم بهداشتی صورت تهیه کنید.

درست است که کرم های مو در زمان طولانی تری اثر خود را می گذارند و مانند ماسک های مو خیلی فوری عمل نمی کنند، اما باید بدانید که کرم های مو تخصصی تر بوده و به طور ریشه ای موهایتان را درمان می کنند که شاید این مهم‌ترین فرق کرم مو با ماسک مو باشد.

 

فرق کرم مو با ماسک مو در چیست؟

علاوه بر فرمولاسیون متفاوتی که این محصولات با یکدیگر دارند، نحوه استفاده و زمان جوابدهی آن‌ها نیز با یکدیگر متفاوت است .



:: بازدید از این مطلب : 71
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 اسفند 1401 | نظرات ()